"Bosz prijst De Jong na gelijkeren record Van Nistelrooij: 'Het is alles wat je wilt'

“Bosz prijst De Jong na gelijkeren record Van Nistelrooij: ‘Het is alles wat je wilt’

Het Nederlandse voetbalteam heeft een geweldig seizoen achter de rug. Na een reeks van sterke prestaties heeft het team de finale van de Nations League bereikt. Een van de sterren van het team is de jonge middenvelder Frenkie de Jong. De Jong heeft een indrukwekkend seizoen gedraaid en heeft zojuist het record van Ruud van Nistelrooij geƫvenaard.

Na de wedstrijd tegen Portugal was bondscoach Ronald Koeman vol lof over De Jong. Hij prijst de jonge middenvelder voor zijn prestaties en zegt dat hij alles is wat je wilt in een voetballer. Koeman benadrukt dat De Jong een geweldige voetballer is en dat hij zijn prestaties alleen maar kan verbeteren.

De Jong is een belangrijke speler voor het Nederlandse team en hij heeft laten zien dat hij een geweldige voetballer is. Hij heeft een enorme techniek en is in staat om de bal op verschillende manieren te spelen. Bovendien is hij ook een goede verdediger en kan hij goed meekomen met de snelle aanvallers van tegenstanders.

Het is duidelijk dat De Jong een geweldige voetballer is en dat hij een belangrijke speler is voor het Nederlandse team. Hij heeft laten zien dat hij in staat is om hoge prestaties te leveren en heeft nu het record van Van Nistelrooij geƫvenaard. Het is duidelijk dat De Jong een geweldige toekomst tegemoet gaat.