Bosz: ‘Pepi heeft fenomenaal gekopt om PSV-match te winnen, maar ik heb er spijt van’

De Nederlandse voetbalwereld stond op zijn kop na de spectaculaire winst van PSV in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De ploeg won de wedstrijd door een fenomenale kopbal van Pepi, maar de trainer, Mark Bosz, heeft er spijt van.

Volgens Bosz had Pepi niet zo hoog moeten springen. “Het was een prachtig doelpunt, maar het was ook een risico. Als hij niet goed neerkomt, kan hij zichzelf ernstig verwonden. We hebben geluk gehad dat hij ongedeerd is gebleven.”

De trainer benadrukt dat hij niet tegen het risico-nemen is. “Ik wil dat mijn spelers hun talenten gebruiken om de wedstrijd te winnen. Maar ik wil ook dat ze verantwoordelijk blijven en hun eigen veiligheid in acht nemen.”

Bosz is blij met de overwinning, maar hij is ook bezorgd over de gezondheid van zijn spelers. “Ik wil dat mijn spelers hun talenten gebruiken om de wedstrijd te winnen, maar ik wil ook dat ze verantwoordelijk blijven en hun eigen veiligheid in acht nemen.”

Het was een spectaculair doelpunt van Pepi, maar Bosz heeft er toch spijt van. Hij benadrukt dat hij niet tegen risico-nemen is, maar dat hij wel wil dat zijn spelers verantwoordelijk blijven en hun eigen veiligheid in acht nemen.