Bosz kritisch op PSV na ruime overwinning: 'We kwamen niet aan het voetballen'

Bosz kritisch op PSV na ruime overwinning: ‘We kwamen niet aan het voetballen’

Na een ruime overwinning van PSV op FC Utrecht (4-1) was de stemming bij trainer Mark van Bommel niet zo uitbundig als verwacht. De coach was kritisch op zijn spelers en vond dat ze niet aan het voetballen waren.

“We hebben gewonnen, maar ik ben niet tevreden. We hebben veel kansen gemist en we kwamen niet aan het voetballen toe. We hadden meer druk moeten zetten en meer moeten combineren”, aldus Van Bommel.

De trainer benadrukte dat PSV meer moet doen om de kansen te benutten. “We moeten meer gaan voetballen in plaats van alleen maar lange ballen te schieten. We moeten meer druk zetten en meer combinaties maken om de kansen te benutten.”

Van Bommel benadrukte ook dat de spelers meer verantwoordelijkheid moeten nemen. “We moeten meer verantwoordelijkheid nemen en ons bewust zijn van onze acties. We moeten ons beter voorbereiden op de wedstrijden en ons beter concentreren.”

Hoewel de overwinning voor PSV belangrijk was, benadrukte Van Bommel dat er nog veel werk aan de winkel is. “We moeten hard werken om ons spel te verbeteren. We moeten meer druk zetten, meer combinaties maken en meer verantwoordelijkheid nemen.”