Bosz komt uit prijzendroogte: 'Maar het maakt me geen andere trainer'

Bosz komt uit prijzendroogte: ‘Maar het maakt me geen andere trainer’

Er is veel discussie over de prestaties van Peter Bosz als trainer van Borussia Dortmund. Hoewel de ploeg de afgelopen maanden veel punten heeft gepakt, heeft het ook veel verliespunten geleden. Dit heeft geleid tot veel kritiek op Bosz en zijn tactiek.

De trainer heeft echter aangegeven dat hij niet van plan is om zijn stijl aan te passen. “Ik ben ervan overtuigd dat mijn manier van werken de juiste is”, zei hij. “Ik ben niet van plan om mijn stijl te veranderen, alleen omdat ik momenteel in een prijzendroogte zit.”

Bosz benadrukt dat hij geen andere trainer wil worden. “Ik ben de trainer die ik ben en ik ben van plan om te blijven doen wat ik doe”, zei hij. “Ik ben ervan overtuigd dat mijn manier van werken uiteindelijk resultaten zal opleveren.”

Hoewel de prestaties van Bosz en Borussia Dortmund de afgelopen maanden niet optimaal waren, is de trainer ervan overtuigd dat hij op de goede weg is. “Ik ben ervan overtuigd dat we op de goede weg zijn en dat we uiteindelijk succes zullen hebben”, zei hij.

Hoewel er veel kritiek is op Bosz, heeft hij aangegeven dat hij niet van plan is om zijn stijl aan te passen. Hij is ervan overtuigd dat zijn manier van werken uiteindelijk resultaten zal opleveren en dat Borussia Dortmund op de goede weg is.