BORA-wielerploeg wordt overgenomen door Red Bull en sportimperium wordt uitgebreid

BORA-wielerploeg wordt overgenomen door Red Bull en sportimperium wordt uitgebreid

De BORA-wielerploeg heeft een grote verandering ondergaan. De Duitse wielerploeg, die in 2007 is opgericht, is overgenomen door Red Bull. Red Bull is een Oostenrijks bedrijf dat bekend staat om zijn energiedranken en sportimperium.

Met de overname van BORA wordt het sportimperium van Red Bull uitgebreid. Het bedrijf heeft al een aantal teams in verschillende sporten, waaronder voetbal, Formule 1 en extreme sporten. Nu heeft Red Bull ook een wielerploeg.

BORA-wielerploeg heeft al een aantal successen geboekt. In 2015 wonnen ze de Ronde van Polen en de Ronde van Californië. Ook hebben ze meerdere etappes in de Giro d’Italia gewonnen. Met de overname door Red Bull worden de mogelijkheden voor de ploeg vergroot.

Red Bull heeft al aangekondigd dat er meer geld beschikbaar zal zijn voor de wielerploeg. Dit betekent dat er meer middelen beschikbaar zullen zijn voor het team om te investeren in nieuwe renners en technologie. Ook zal er meer ondersteuning zijn voor de renners, waardoor ze beter kunnen presteren.

Met de overname door Red Bull wordt het sportimperium van het bedrijf uitgebreid. Het bedrijf is al actief in verschillende sporten en met de overname van BORA-wielerploeg kan Red Bull zich nog verder ontwikkelen als een van de grootste spelers in de wereld van sportmarketing.