Bonnie Wright, actrice uit Harry Potter, geeft geboorte aan zoon

Bonnie Wright, bekend van haar rol als Ginny Weasley in de Harry Potter-films, heeft een zoon gekregen. De actrice heeft de geboorte van haar zoon op Instagram gedeeld met een foto van haar en haar nieuwe baby.

De 30-jarige Wright heeft de naam van haar zoon nog niet bekendgemaakt, maar heeft wel een foto gedeeld waarop ze met haar baby te zien is. “Hij is hier! Onze kleine man is veilig en gezond aangekomen”, schreef ze bij de foto.

De actrice heeft al eerder aangekondigd dat ze zwanger was. In januari deelde ze op Instagram een foto van haar en haar verloofde, Simon Hammerstein, met de tekst: “We zijn zo blij om te delen dat we een baby verwachten.”

Wright speelde Ginny Weasley in alle acht Harry Potter-films. Ze is ook actief als filmmaker en heeft verschillende korte films gemaakt. Ze is ook een actief voorvechter van milieubescherming en duurzaamheid.

Het is duidelijk dat Bonnie Wright een druk leven heeft, maar het lijkt erop dat ze er klaar voor is om haar nieuwe rol als moeder op te pakken. We wensen haar veel succes met de verzorging van haar kleine man!