Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder parodiëren hun eigen oude megahit

Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder hebben een hilarische parodie gemaakt op hun eigen oude megahit ‘Clap Your Hands and Stamp Your Feet’. De twee zijn bekend van hun jaren 70 hit ‘Waar is de zon’, maar hebben nu een modernere versie gemaakt van hun oude hit.

De parodie heet ‘Klap je handen en stamp je voeten 2.0’ en is een grappige manier om hun oude hit te herleven. De tekst is aangepast aan de huidige tijd, met verwijzingen naar sociale media, streamingdiensten en smartphones.

In de videoclip zien we Bonnie en Ron in een modern jasje. Ze zijn gekleed in kleurrijke kleding en hebben een aantal grappige dansbewegingen. Ook zien we een aantal bekende gasten, waaronder Youp van ‘t Hek, die meedoen met de parodie.

De parodie is een leuke manier om hun oude hit weer tot leven te brengen. Het nummer is een hit op de radio en wordt veel gedraaid op feestjes. Het is een leuke manier om de jaren 70 terug te halen, maar met een moderne twist.

Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder hebben met hun parodie laten zien dat ze nog steeds relevant zijn in de muziekindustrie. Ze hebben bewezen dat ze nog steeds kunnen meekomen met de tijd en dat ze nog steeds een grote fanbase hebben.