Bondscoach Sarina Wiegman leidt Groot-Brittannië bij de Olympische Spelen in Parijs als deze doorgaan.

De bondscoach van het Nederlands vrouwenvoetbalteam, Sarina Wiegman, zal Groot-Brittannië leiden bij de Olympische Spelen in Parijs als deze doorgaan. Wiegman is een gerenommeerde bondscoach die al veel successen heeft behaald met het Nederlands team.

In 2019 werd Wiegman benoemd tot bondscoach van het Britse vrouwenvoetbalteam. Ze heeft sindsdien hard gewerkt om het team voor te bereiden op de Olympische Spelen. Wiegman heeft een grote aanhang in Groot-Brittannië en is alom gerespecteerd als een van de beste bondscoaches ter wereld.

De Britse voetbalbond is erg blij met de benoeming van Wiegman als bondscoach. Ze zijn ervan overtuigd dat ze het team naar de top kan leiden. Wiegman heeft al veel ervaring opgedaan met het Nederlands team en de verwachting is dat ze dat succes kan voortzetten met Groot-Brittannië.

Het is nog onduidelijk of de Olympische Spelen in Parijs doorgaan, maar als dat zo is, zal Wiegman klaar zijn om Groot-Brittannië naar de top te leiden. Het is duidelijk dat de Britse voetbalbond een goede keuze heeft gemaakt door Wiegman aan te stellen als bondscoach. Als de Spelen doorgaan, zal ze er alles aan doen om Groot-Brittannië naar de top te leiden.