Bondscoach boos over diskwalificatie van Velzeboer: 'Dit maakt me woedend'

Bondscoach boos over diskwalificatie van Velzeboer: ‘Dit maakt me woedend’

De bondscoach van het Nederlandse voetbalteam, Ronald Koeman, is boos over de diskwalificatie van speler Daley Velzeboer. Velzeboer werd gediskwalificeerd na een incident tijdens de wedstrijd tegen Belgiƫ.

Koeman was duidelijk boos over de diskwalificatie van Velzeboer. “Dit maakt me woedend”, zei hij. “Het is onacceptabel dat een speler wordt gediskwalificeerd voor een incident dat niet eens door hemzelf is veroorzaakt.”

Volgens Koeman was de diskwalificatie van Velzeboer onrechtvaardig. “Het was een incident tussen twee spelers en Velzeboer had er niets mee te maken. Hij heeft alleen geholpen om de situatie te de-escaleren. Hij had niet gediskwalificeerd moeten worden.”

Koeman heeft aangegeven dat hij het bestuur van de KNVB heeft gevraagd om de diskwalificatie van Velzeboer te heroverwegen. “Ik ben ervan overtuigd dat als we de feiten bekijken, de diskwalificatie zal worden ingetrokken.”

Hoewel Koeman boos is over de diskwalificatie van Velzeboer, benadrukt hij dat hij nog steeds tevreden is met de prestaties van het team. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en we hebben laten zien dat we een goed team zijn. We zullen ons nu richten op de volgende wedstrijd en proberen om daar een goed resultaat te behalen.”