BNNVARA brengt kerstspecial Dertigers uit ter nagedachtenis aan acteur Reiky de Valk

De Nederlandse televisiezender BNNVARA heeft een speciale kerstspecial uitgebracht ter nagedachtenis aan de overleden acteur Reiky de Valk. De special, genaamd ‘Dertigers’, is gebaseerd op het leven van Reiky en zijn vrienden, die allemaal in hun dertiger jaren zijn.

Reiky de Valk was een bekende Nederlandse acteur, die in 2017 overleed aan kanker. Reiky was vooral bekend van zijn rollen in de televisieseries ‘De Luizenmoeder’ en ‘Klem’. Hij was ook te zien in verschillende films, waaronder ‘De Heineken Ontvoering’ en ‘De Marathon’.

De kerstspecial ‘Dertigers’ is geschreven door Reiky’s vrienden en familie, en is een ode aan zijn leven. Het verhaal gaat over een groep vrienden die samen de dertiger jaren doorbrengen. Ze maken grappen, vieren feestjes en gaan op avontuur. Ondertussen worden ze geconfronteerd met de veranderingen die het leven met zich meebrengt.

De special is een liefdevolle herinnering aan Reiky en zijn leven. De makers hopen dat de special mensen kan helpen om stil te staan bij wat er belangrijk is in het leven.

De kerstspecial ‘Dertigers’ is vanaf 24 december te zien op BNNVARA.