Bloemengeschenken ter nagedachtenis aan overleden acteur Matthew Perry bij 'Friends-huis' en woning

Bloemengeschenken ter nagedachtenis aan overleden acteur Matthew Perry bij ‘Friends-huis’ en woning

van zijn moeder

De wereld is in shock na het tragische nieuws dat de populaire acteur Matthew Perry is overleden. De acteur, die bekend stond om zijn rol als Chandler Bing in de klassieke sitcom Friends, heeft veel fans over de hele wereld. Om hun respect te betuigen, hebben veel fans bloemen geschonken bij het Friends-huis en de woning van zijn moeder.

Het Friends-huis, waar de bekende sitcom werd opgenomen, is een populaire toeristische attractie in Los Angeles. Fans uit alle hoeken van de wereld komen hier om een stukje van hun favoriete show te herbeleven. Na het tragische nieuws van Matthews overlijden, kwamen veel fans naar het Friends-huis om bloemen en kaarten te leggen ter nagedachtenis aan hun held.

Ook bij de woning van Matthews moeder in Malibu, Californië, werden bloemen geschonken. Fans hebben buiten de woning bloemen neergelegd en kaarten met liefdevolle boodschappen geschreven. De familie van Matthew heeft deze gebaar van steun en liefde enorm gewaardeerd.

Het is duidelijk dat Matthew Perry veel liefde en respect had van zijn fans over de hele wereld. De bloemen die bij het Friends-huis en de woning van zijn moeder zijn neergelegd, zijn een mooie manier om hun respect te tonen.