Blink-182 presenteert nieuw album in oktober

De Amerikaanse punkrockband Blink-182 heeft aangekondigd dat ze hun nieuwe album in oktober zullen presenteren. Het album, dat de titel “Nine” draagt, is het eerste album van de band sinds hun laatste release “California” uit 2016.

De bandleden Mark Hoppus, Travis Barker en Matt Skiba hebben al een aantal nummers van het album vrijgegeven, waaronder de single “Generational Divide”. De single is een mix van punkrock en pop en is een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van het nieuwe album.

Het album is geproduceerd door John Feldmann, die eerder samenwerkte met de band op hun laatste album. De band heeft ook samengewerkt met andere producers, waaronder Tim Pagnotta en Andrew Watt.

Blink-182 heeft al een aantal optredens gepland om hun nieuwe album te promoten. Ze zullen optreden in verschillende steden in de VS, Europa en Australiƫ. Fans kunnen ook naar hun optredens kijken via livestreams op verschillende platforms.

Het nieuwe album van Blink-182 belooft een mix van punkrock en pop te worden, waarmee de band hun fans weer iets nieuws te bieden heeft. Het album zal op 2 oktober wereldwijd worden uitgebracht.