Blessuregevoelige uitblinker van Arsenal onzeker over toekomst: 'We zullen zien'

Blessuregevoelige uitblinker van Arsenal onzeker over toekomst: ‘We zullen zien’

Granit Xhaka, de blessuregevoelige uitblinker van Arsenal, is onzeker over zijn toekomst bij de club. De Zwitserse middenvelder heeft al een aantal blessures gehad sinds hij in 2016 bij de club kwam, waardoor hij niet altijd op het veld staat. Xhaka heeft onlangs gesproken over zijn toekomst bij de club en zei: “We zullen zien wat er gebeurt”.

Xhaka is een belangrijke speler voor Arsenal, maar zijn blessures hebben ervoor gezorgd dat hij niet altijd in staat is om op het veld te staan. Hoewel hij een geweldige speler is, is het moeilijk om te zeggen of hij bij Arsenal zal blijven of niet.

De Zwitserse middenvelder heeft al een aantal blessures gehad sinds hij bij Arsenal kwam, waaronder een knieblessure in 2017 en een hamstringblessure in 2018. Hoewel hij de laatste tijd meer gespeeld heeft, is er nog steeds onzekerheid over zijn toekomst.

Xhaka heeft onlangs gesproken over zijn toekomst bij de club en zei: “We zullen zien wat er gebeurt”. Hoewel hij niet direct zei of hij bij de club blijft of niet, lijkt het erop dat hij nog steeds twijfelt over zijn toekomst bij Arsenal.

Hoewel Xhaka een belangrijke speler is voor Arsenal, is het moeilijk te zeggen of hij bij de club zal blijven of niet. Als hij blijft, kan hij een grote rol spelen in de toekomst van de club. Maar als hij vertrekt, zal Arsenal op zoek moeten naar een andere middenvelder om de plaats van Xhaka in te nemen.