BLACKPINK, de Zuid-Koreaanse meidengroep, gaat door met hun samenwerking

met Lady Gaga

Blackpink, de Zuid-Koreaanse meidengroep, gaat door met hun samenwerking met Lady Gaga. De twee populaire artiesten hebben al eerder samengewerkt op het nummer ‘Sour Candy’, dat op 28 mei 2020 werd uitgebracht.

De samenwerking tussen Blackpink en Lady Gaga is een grote stap voor de K-pop-scene. Het is de eerste keer dat een Zuid-Koreaanse meidengroep samenwerkt met een internationale ster zoals Lady Gaga. De samenwerking is een bewijs van de groeiende populariteit van K-pop in het Westen.

De samenwerking heeft ook gezorgd voor een enorme boost in de populariteit van Blackpink. De meidengroep heeft meer dan 50 miljoen volgers op YouTube en is daarmee de meest populaire K-pop-groep ter wereld. Hun samenwerking met Lady Gaga heeft gezorgd voor nog meer aandacht voor de groep.

De fans van Blackpink zijn erg enthousiast over de samenwerking met Lady Gaga. Ze zijn erg blij dat hun favoriete meidengroep samenwerkt met een van de grootste artiesten ter wereld. De fans hopen dat de twee artiesten nog meer samenwerken in de toekomst.

Blackpink en Lady Gaga zijn twee van de meest populaire artiesten ter wereld, dus hun samenwerking is erg opwindend. Het is een grote stap voor de K-pop-scene en een bewijs van de groeiende populariteit van K-pop in het Westen. Fans kunnen niet wachten om te zien wat er nog meer gaat komen uit deze samenwerking.