Billie Eilish wilde Olivia Rodrigo beschermen: ‘Ik maakte me zorgen om haar welzijn’

Billie Eilish heeft recentelijk haar steun betuigd aan de jonge zangeres Olivia Rodrigo. De twee artiesten zijn beide nog maar 17 jaar oud, maar hebben al een enorme invloed op de muziekindustrie.

In een interview met Apple Music zei Billie Eilish dat ze zich zorgen maakte om Olivia Rodrigo’s welzijn. “Ik wilde haar gewoon beschermen”, zei Eilish. “Ik wilde gewoon dat ze wist dat ik er voor haar was.”

De twee artiesten hebben elkaar ontmoet tijdens de Grammy Awards in 2021, waar ze beiden genomineerd waren. Eilish won uiteindelijk vijf Grammy’s, waaronder Album of the Year. Rodrigo won de Grammy voor Best Pop Solo Performance.

Eilish en Rodrigo hebben ook samengewerkt aan een nummer genaamd “Exhale” dat in mei 2021 uitkwam. Het nummer is geschreven door Eilish en geproduceerd door Rodrigo. Het nummer gaat over het verwerken van emoties en het accepteren van veranderingen.

De twee artiesten hebben een bijzondere band met elkaar en Billie Eilish heeft laten zien dat ze bereid is om Olivia Rodrigo te beschermen. Eilish is een grote inspiratie voor veel jonge muzikanten en haar steun aan Rodrigo is een mooi voorbeeld van hoe je elkaar kunt steunen in de muziekindustrie.