Biles lacht na WK-triomf over struikelpartij: 'Ik ben buiten turnhal echt heel onhandig'

Biles lacht na WK-triomf over struikelpartij: ‘Ik ben buiten turnhal echt heel onhandig’

Na een geweldige prestatie tijdens het wereldkampioenschap turnen heeft Simone Biles een lach op haar gezicht gehad. De Amerikaanse gymnaste won vier gouden medailles en een zilveren medaille tijdens het WK in Stuttgart, Duitsland.

Biles was de eerste vrouw ooit die vier gouden medailles won tijdens een enkel WK. Maar naast haar prestaties in de turnhal, lachte ze ook over een struikelpartij die ze had buiten de turnhal.

Op een persconferentie na afloop van het WK vertelde Biles dat ze buiten de turnhal echt heel onhandig is. “Ik struikelde over mijn voeten toen ik de trap af liep,” zei ze. “Ik ben buiten de turnhal echt heel onhandig.”

Hoewel Biles zichzelf voor de gek hield over haar struikelpartij, was het duidelijk dat ze enorm trots was op haar prestaties. “Ik ben zo blij met wat ik heb bereikt,” zei ze. “Ik ben zo dankbaar voor de steun van mijn familie, vrienden en coaches.”

Biles’ prestaties tijdens het WK waren indrukwekkend. Ze won goud op de vloer, balk, brug en evenwichtsbalk, en zilver op de sprong. Haar prestaties waren zo goed dat ze de titel van ‘beste turnster ter wereld’ verdiende.

Het is duidelijk dat Biles niet alleen een geweldige turnster is, maar ook een geweldig persoon. Ze lacht om haar onhandigheid buiten de turnhal, maar heeft binnen de turnhal laten zien dat ze een ware kampioen is.