Beveiligingsmaatregelen versterkt bij Keulse Dom en kathedraal Wenen vanwege terreurdreiging

Beveiligingsmaatregelen versterkt bij Keulse Dom en kathedraal Wenen vanwege terreurdreiging

De Keulse Dom en de kathedraal van Wenen zijn twee van de meest bezochte monumenten in Europa. Beide monumenten zijn echter ook doelwit geworden van terreurdreigingen. Daarom hebben de autoriteiten besloten om de beveiligingsmaatregelen rondom deze monumenten te versterken.

De autoriteiten hebben aangekondigd dat er extra veiligheidsmaatregelen zullen worden genomen om de bezoekers te beschermen. Er zullen meer politieagenten in uniform en in burger worden ingezet om de bezoekers te beschermen. Bovendien zullen er metalen detectiepoortjes worden geïnstalleerd om iedereen die het gebouw binnengaat te controleren.

Ook zullen er extra camera’s worden geïnstalleerd om de bezoekers te beschermen. Deze camera’s zullen 24 uur per dag worden gemonitord door de autoriteiten. Bovendien zullen er ook extra beveiligingsmedewerkers worden ingezet om de bezoekers te controleren.

Verder zullen er ook extra maatregelen worden genomen om de veiligheid van het gebouw te verbeteren. Zo zullen er bijvoorbeeld extra sloten op de deuren worden geïnstalleerd en zal er meer licht worden geïnstalleerd in en rondom het gebouw.

De autoriteiten hopen dat deze extra veiligheidsmaatregelen ervoor zorgen dat de bezoekers zich veilig voelen tijdens hun bezoek aan de Keulse Dom en de kathedraal van Wenen. Ze hopen dat deze maatregelen ervoor zorgen dat het gebouw een veilige plek blijft waar mensen kunnen genieten van de schoonheid van het gebouw en de omgeving.