Bernhard spreekt openlijk over zijn naziverleden

Bernhard spreekt openlijk over zijn naziverleden

Bernhard, de oudste zoon van de voormalige Nederlandse koningin Juliana, heeft openlijk gesproken over zijn naziverleden. In een interview met de Nederlandse krant De Volkskrant vertelde hij over zijn ervaringen met de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bernhard vertelde dat hij als kind naar een school ging die door de nazi’s was overgenomen. Hij herinnerde zich dat hij vaak moest meeluisteren naar de nazi-propaganda die op school werd uitgezonden. Ook vertelde hij dat hij als kind vaak naar de nazi-parades moest kijken.

Hij vertelde ook dat hij als kind een aantal keren met de nazi’s had gepraat. Hij vertelde dat hij altijd voorzichtig was met wat hij zei, omdat hij wist dat de nazi’s hem konden arresteren als hij iets verkeerds zei.

Hoewel Bernhard nooit een lid is geweest van de Nazi-partij, vertelde hij dat hij wel sympathie had voor sommige van hun ideeën. Hij vertelde dat hij vond dat de nazi’s het land hadden georganiseerd en dat ze een aantal goede dingen hadden gedaan.

Hoewel Bernhard nooit een lid is geweest van de Nazi-partij, is het belangrijk dat hij openlijk spreekt over zijn ervaringen met de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Door openlijk te spreken over zijn ervaringen kan hij anderen helpen begrijpen wat er tijdens de oorlog is gebeurd en waarom het zo belangrijk is om te leren van het verleden.