Berlijnse jaarwisseling met 230 arrestaties en 15 gewonde agenten

Berlijnse jaarwisseling met 230 arrestaties en 15 gewonde agenten

Berlijn heeft een turbulente jaarwisseling gehad. Er zijn 230 mensen gearresteerd en 15 agenten raakten gewond tijdens de viering van oud en nieuw.

De politie heeft een aantal incidenten gemeld die plaatsvonden tijdens de jaarwisseling. Er werd gevochten, er werden vuurwerkbommen afgestoken en er werden zelfs auto’s in brand gestoken. De politie heeft meer dan 200 mensen gearresteerd die betrokken waren bij de rellen.

De politie heeft ook 15 agenten gewond geraakt tijdens de rellen. De agenten raakten gewond door vuurwerkbommen, steenwerpers en andere projectielen. De agenten zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft ook een aantal mensen gearresteerd die betrokken waren bij het afsteken van vuurwerkbommen. De politie heeft ook een aantal mensen gearresteerd die betrokken waren bij het stelen van auto’s en andere vermogensdelicten.

De politie heeft ook een aantal mensen gearresteerd die betrokken waren bij het verstoren van de openbare orde. De politie heeft ook een aantal mensen gearresteerd die betrokken waren bij het bezit van illegale wapens.

De autoriteiten hebben aangekondigd dat ze hard zullen optreden tegen iedereen die betrokken is bij de rellen tijdens de jaarwisseling. Ze hebben ook aangekondigd dat ze extra maatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten in de toekomst worden voorkomen.

Berlijn heeft dus een turbulente jaarwisseling gehad met 230 arrestaties en 15 gewonde agenten. De autoriteiten hebben aangekondigd dat ze hard zullen optreden tegen iedereen die betrokken is bij de rellen tijdens de jaarwisseling.