Bergsma lag dagenlang met koorts in bed: ‘Ik wist dat ik een wonder nodig had om mee te doen aan het NK’

Voor de Nederlandse atlete Femke Bergsma was het een zware tijd. Ze lag dagenlang met koorts in bed en wist dat ze een wonder nodig had om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap. Maar haar doorzettingsvermogen en haar positieve instelling hebben haar geholpen om deze moeilijke tijd te overwinnen.

Femke Bergsma is een Nederlandse atlete die al jarenlang aan wedstrijden deelneemt. Ze is een grote fan van hardlopen en heeft al veel successen geboekt. Maar voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap had ze een extra inspanning nodig.

In de weken voor het NK had Femke last van koorts en lag ze dagenlang in bed. Ze was erg ziek en wist dat ze een wonder nodig had om mee te doen aan het NK. Maar met haar doorzettingsvermogen en positieve instelling heeft ze deze moeilijke tijd overwonnen.

Femke is begonnen met het volgen van een speciaal trainingsprogramma om haar fitheid te verbeteren. Ze heeft hard getraind en uiteindelijk is ze erin geslaagd om fit genoeg te worden om mee te doen aan het NK.

Femke Bergsma heeft laten zien dat je met doorzettingsvermogen en positiviteit alles kunt bereiken wat je wilt. Ze is een inspiratie voor veel mensen die ook met tegenslagen te maken hebben. Met haar verhaal laat ze zien dat je nooit op moet geven, ook al lijkt het soms onmogelijk.