Benjamin Zephaniah, acteur uit Peaky Blinders, overleden op 65-jarige leeftijd

Met grote droefheid hebben we vernomen dat Benjamin Zephaniah, een acteur uit de populaire BBC-serie Peaky Blinders, is overleden op 65-jarige leeftijd.

Benjamin Zephaniah was een veelzijdige acteur die in verschillende films en televisieseries heeft gespeeld. Hij was vooral bekend van zijn rol als ‘Daddy’ in de BBC-serie Peaky Blinders. Hij speelde de rol van de charismatische en charismatische vader van de Shelby-familie.

Hij begon zijn carrière als acteur in de jaren zeventig en speelde in verschillende films en televisieseries, waaronder The Sweeney, The Professionals, The Bill en EastEnders.

Hij was ook een veelgevraagd spreker en presentator. Hij heeft veel lezingen gegeven over onderwerpen zoals racisme, politiek, cultuur en mensenrechten.

Benjamin Zephaniah was een gepassioneerde activist en stond bekend om zijn steun voor diverse goede doelen. Hij was ook een fervent voorstander van de Black Lives Matter-beweging.

Hij was een gewaardeerd lid van de gemeenschap en zal door velen worden gemist. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.