Ben Ramakers (69) Overleden Tijdens Opnames van Serie Elixer

Ben Ramakers (69) is afgelopen week overleden tijdens de opnames van de populaire Nederlandse serie Elixer. De acteur was al jarenlang een vaste waarde in de serie en speelde de rol van de vader van hoofdpersoon Joris.

Ramakers was een veelgevraagd acteur in de Nederlandse televisiewereld. Naast zijn rol in Elixer, speelde hij ook in verschillende andere series, waaronder Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht en Onderweg naar Morgen.

De opnames van Elixer werden afgelopen week stilgelegd nadat Ramakers plotseling overleed. Het is nog onbekend wat de oorzaak van zijn overlijden is.

De cast en crew van Elixer hebben hun verdriet uitgesproken op social media. De producent van de serie, Jan Willem Buitenhuis, noemde Ramakers een ‘groot talent’ en ‘een geweldige collega’.

Ramakers is de tweede acteur die tijdens de opnames van Elixer overleed. Eerder dit jaar stierf actrice Marjolein Beumer, die de rol van moeder van Joris speelde.

De makers van Elixer hebben aangekondigd dat de serie binnenkort weer wordt opgenomen. De serie zal een eerbetoon aan Ramakers bevatten.