Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie op woensdag? Wij zoeken jou als stembureaumedewerker!

Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie op woensdag? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zoeken namelijk stembureaumedewerkers voor de verkiezingen op woensdag. Als stembureaumedewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van stemmen en het begeleiden van kiezers.

Als stembureaumedewerker ben je een belangrijke schakel in de verkiezingen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van stemmen en het begeleiden van kiezers. Je helpt kiezers bij het invullen van hun stembiljet en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt.

Je krijgt een training van ons voordat je aan de slag gaat. Hierin leer je alles over de verkiezingsprocedure en hoe je met kiezers om moet gaan. Ook krijg je informatie over de wet- en regelgeving rondom verkiezingen.

Als stembureaumedewerker draag je bij aan een eerlijke verkiezing. Je bent een belangrijke schakel in het proces en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Daarnaast is het ook een leuke ervaring om deel te nemen aan de verkiezingen.

Wil jij graag meewerken aan de verkiezingen als stembureaumedewerker? Meld je dan nu aan! We zoeken nog mensen die op woensdag beschikbaar zijn.