Bellingham scoort winnende goal in extra tijd voor Real Madrid

Bellingham scoort winnende goal in extra tijd voor Real Madrid

Real Madrid heeft een geweldige overwinning behaald in de Champions League-finale. In de laatste minuut van de verlenging scoorde Gareth Bellingham de winnende goal voor Real Madrid. Het was een moment van pure verrukking voor de spelers en fans van Real Madrid.

De wedstrijd begon met Real Madrid dat de druk op de tegenstander zette. Ze creëerden veel kansen, maar konden geen doelpunt maken. Uiteindelijk kwam het erop aan dat de wedstrijd in verlenging zou gaan.

In de verlenging was het een spannende strijd tussen beide teams. Er waren veel kansen, maar niemand kon er een doelpunt uit halen. Toen het leek alsof de wedstrijd in een penalty shoot-out zou eindigen, gebeurde er iets ongelooflijks.

Gareth Bellingham, een jonge speler die pas kort geleden bij Real Madrid was gekomen, scoorde de winnende goal in de laatste minuut van de verlenging. Het was een prachtige goal die de spelers en fans van Real Madrid in extase bracht.

Het was een geweldige prestatie van Bellingham en Real Madrid. Deze overwinning zal voor altijd in de geschiedenisboeken blijven staan als een van de meest memorabele momenten in de Champions League-finale.