Belgische voetbalsupporters krijgen compensatie na afgelast duel met Zweden

Belgische voetbalsupporters hebben goed nieuws gekregen. De Belgische voetbalbond heeft aangekondigd dat supporters die een kaartje hadden gekocht voor het afgelaste duel met Zweden compensatie zullen krijgen. Het duel, dat gepland stond voor december 2019, werd afgelast vanwege veiligheidsredenen.

De Belgische voetbalbond heeft aangekondigd dat supporters die een kaartje hadden gekocht voor het duel met Zweden een terugbetaling van hun ticketprijs zullen ontvangen. De terugbetaling zal binnen twee weken na de aankondiging plaatsvinden. Supporters die hun ticket via een andere verkoopkanaal hebben gekocht, zoals een ticketbureau, kunnen contact opnemen met de betreffende verkoper om hun terugbetaling te regelen.

De Belgische voetbalbond heeft ook aangekondigd dat er een speciale compensatieregeling zal worden ingevoerd voor supporters die hun ticket hebben gekocht via de officiƫle website van de bond. Deze supporters zullen een voucher ontvangen die kan worden gebruikt om tickets te kopen voor toekomstige wedstrijden. De voucher zal een waarde hebben van de prijs van het ticket dat ze hebben gekocht, plus een extra bedrag als compensatie voor de afgelasting.

De Belgische voetbalbond hoopt dat deze compensatieregeling de teleurstelling van de supporters zal verzachten en dat ze hun steun zullen blijven geven aan de nationale ploeg. Het is belangrijk dat supporters hun steun blijven geven aan de nationale ploeg, omdat dit een belangrijke factor is in het succes van de ploeg.