Belgische kerstmarkt getuige van metershoge boom die omvalt op beelden van webcam

Belgische kerstmarkt getuige van metershoge boom die omvalt op beelden van webcam

De Belgische kerstmarkt in het stadscentrum van Brussel was getuige van een schokkend incident. Een metershoge kerstboom viel om en raakte de bezoekers die in de buurt stonden. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schade aan de omgeving was aanzienlijk.

De beelden van de webcam toonden dat de boom plotseling omviel, waarschijnlijk als gevolg van een sterke windvlaag. De bezoekers die in de buurt stonden, renden weg om zichzelf te beschermen. De kerstboom viel op een aantal kraampjes, waardoor de schade aan de omgeving groot was.

De lokale autoriteiten hebben onmiddellijk gehandeld en de situatie onder controle gebracht. Er is een team van experts ingeschakeld om te onderzoeken wat er precies gebeurd is. Volgens een woordvoerder van de autoriteiten is er geen reden tot bezorgdheid, omdat de situatie onder controle is en er geen gevaar is voor de bezoekers.

Hoewel het incident schokkend was, heeft het de sfeer op de kerstmarkt niet verpest. De bezoekers hebben hun bezoek voortgezet en genoten van alle activiteiten die op de markt aangeboden werden. De kerstmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement waar mensen samenkomen om te genieten van de feestelijke sfeer en het lekkere eten.

Het incident met de omvallende kerstboom is een schokkende gebeurtenis, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt. De autoriteiten blijven alert en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen.