Belgisch wielrenner Tijl De Decker (22) overleden na botsing tijdens training

Belgisch wielrenner Tijl De Decker (22) is helaas overleden na een tragische botsing tijdens een training. De Decker, die afkomstig was uit de stad Gent, was een veelbelovend talent in de wielersport.

De Decker was een actief lid van de plaatselijke wielerclub en had al veel successen behaald. Hij had deelgenomen aan verschillende wedstrijden en had zelfs een aantal prijzen gewonnen.

Op maandag 18 mei 2021 kwam het tragische nieuws dat De Decker was overleden na een botsing tijdens een training. Het ongeluk gebeurde in de buurt van zijn thuisstad Gent. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de omstandigheden van het ongeluk.

De familie, vrienden en fans van De Decker zijn diep geschokt door het nieuws. Er is veel steunbetuigingen gekomen vanuit de wielersportgemeenschap. Er is ook een online fonds opgericht om zijn familie te helpen bij de kosten die gemaakt worden voor zijn begrafenis.

De Decker wordt herinnerd als een veelbelovend talent met een grote passie voor de wielersport. Hij zal gemist worden door iedereen die hem kende.