BeachvolleybalEK Beachvolleybal: Beachduo’s Brouwer/Meeuwsen en Van Driel/Piersma uitgeschakeld

Het Beachvolleybal EK in Moskou is voorbij en de Nederlandse beachduo’s Brouwer/Meeuwsen en Van Driel/Piersma zijn uitgeschakeld. Hoewel het voor beide teams een teleurstelling is, hebben ze er alles aan gedaan om zo ver mogelijk te komen.

Brouwer/Meeuwsen begonnen sterk aan het toernooi. Ze wonnen hun eerste twee wedstrijden, maar verloren vervolgens twee keer op rij. In de laatste wedstrijd moesten ze het opnemen tegen de nummer twee van de wereld, de Russische duo’s Krasilnikov/Liamin. Hoewel Brouwer/Meeuwsen alles gaven, was het niet genoeg om te winnen.

Van Driel/Piersma hadden het moeilijker. Ze verloren hun eerste twee wedstrijden en moesten vervolgens het opnemen tegen de nummer één van de wereld, de Braziliaanse duo’s Alison/Bruno. Hoewel ze een goede wedstrijd speelden, was het niet genoeg om te winnen.

Hoewel beide teams uiteindelijk uitgeschakeld zijn, hebben ze laten zien dat ze tot de beste beachduo’s ter wereld behoren. De komende maanden zullen ze hard blijven werken om zich voor te bereiden op de volgende grote toernooien.