Bayern-speler Matthijs de Ligt hervat trainen na blessure

Bayern-speler Matthijs de Ligt hervat trainen na blessure

Bayern-speler Matthijs de Ligt heeft goed nieuws voor zijn fans. Na een lange periode van blessureleed, heeft hij zijn trainingen hervat. De Ligt kampte met een knieblessure die hij opliep tijdens een wedstrijd tegen Schalke 04 in oktober.

De Nederlandse verdediger, die voorheen bij Ajax speelde, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om weer fit te worden. Hij heeft veel tijd besteed aan fysiotherapie en revalidatie om zijn knie weer sterk genoeg te maken om weer te kunnen trainen.

Gelukkig heeft de Ligt nu de goedkeuring gekregen van de medische staf van Bayern om weer te beginnen met trainen. Hij heeft al een aantal trainingen met de rest van de selectie meegemaakt en is klaar om weer voluit te gaan.

De Ligt is blij dat hij weer terug is bij de selectie en kan niet wachten om weer op het veld te staan. Hij zal echter voorzichtig moeten zijn met zijn knie, omdat hij nog steeds herstellende is.

Het is geweldig nieuws dat Matthijs de Ligt weer terug is bij Bayern en klaar is om weer te spelen. Zijn fans hopen dat hij snel weer op het veld staat en dat hij geen nieuwe blessures oploopt.