Bayern München en Matthijs de Ligt winnen, ondanks Panenka-strafschop van Icardi, ook bij Galatasaray in de Champions League

Bayern München heeft ook de tweede wedstrijd in de Champions League gewonnen. De ploeg van trainer Hansi Flick won met 2-1 bij Galatasaray. Hoewel de Turkse ploeg een Panenka-strafschop van Mauro Icardi scoorde, bleef Bayern München overeind.

De wedstrijd begon goed voor Bayern München. Na een kwartier spelen scoorde Robert Lewandowski de openingstreffer. De Poolse spits was in de zestienmeter beter dan zijn tegenstander en schoot de bal hard in het doel.

Na rust kwam Galatasaray terug in de wedstrijd. De thuisploeg kreeg een penalty na een overtreding van Jerome Boateng. Mauro Icardi nam de penalty en schoot de bal in de linkerhoek. De keeper van Bayern München kon de bal niet meer bereiken.

Gelukkig voor Bayern München kwam de ploeg al snel weer op voorsprong. Na een goede aanval werd de bal door Joshua Kimmich naar de tweede paal gespeeld. Daar stond Matthijs de Ligt, die de bal met het hoofd binnenkopte.

De laatste tien minuten was Galatasaray op zoek naar de gelijkmaker, maar Bayern München hield stand. Uiteindelijk won de ploeg van Hansi Flick met 2-1 en heeft daarmee twee punten uit twee wedstrijden in de Champions League.