Bayern München: Matthijs de Ligt hervat groepstraining na enkele weken blessureleed

Bayern München: Matthijs de Ligt hervat groepstraining na enkele weken blessureleed

Bayern München heeft goed nieuws voor hun fans: Matthijs de Ligt is hersteld van zijn blessure en is terug in de groepstraining. De Nederlandse verdediger kampte de afgelopen weken met een blessure aan zijn knie, waardoor hij niet kon spelen.

De blessure van De Ligt kwam op een slecht moment, want Bayern München had net een aantal grote wedstrijden gespeeld. De verdediger miste de wedstrijden tegen RB Leipzig, Borussia Dortmund en Union Berlin.

Gelukkig is De Ligt nu weer hersteld en kan hij terugkeren in de groepstraining. De verdediger heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om fit te worden en is nu klaar om weer te spelen.

De Ligt is een belangrijke speler voor Bayern München. Hij is een van de beste verdedigers van de Bundesliga en heeft al veel doelpunten voorkomen. Met zijn terugkeer in de groepstraining is Bayern München er klaar voor om de komende wedstrijden aan te gaan.

Het is goed nieuws dat Matthijs de Ligt weer terug is bij Bayern München. Zijn terugkeer zal de ploeg helpen om de komende wedstrijden te winnen. Hopelijk kan hij snel weer in actie komen en kan hij zijn team helpen om de titel te winnen.