Bayern München sluit transfer van Harry Kane af: aanvaller verlaat Spurs na 19 jaar

Bayern München heeft een grote transfer gesloten. Harry Kane, de Engelse aanvaller van Tottenham Hotspur, verlaat de club na 19 jaar. Kane heeft een vijfjarig contract getekend bij Bayern München.

Kane is een van de beste spelers in de Premier League en heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt met Tottenham Hotspur. Hij was de topscorer van de Premier League in 2015, 2016 en 2017 en won de Golden Boot Award in 2017. Ook won hij de Champions League met Tottenham in 2019.

Kane is een van de meest productieve spelers in de Premier League. Hij heeft meer dan 150 doelpunten gemaakt in zijn carrière bij Tottenham Hotspur. Met zijn komst naar Bayern München verwacht men dat hij een grote aanwinst zal zijn voor de club.

Kane is niet de enige speler die Tottenham Hotspur verlaat. Ook Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Jan Vertonghen hebben de club verlaten. Deze transfers laten zien dat Tottenham Hotspur een nieuwe richting inslaat.

De transfer van Kane naar Bayern München is een grote stap voor hem. Hij zal in een nieuwe competitie spelen en zal waarschijnlijk meer successen boeken met Bayern München dan hij ooit heeft gedaan met Tottenham Hotspur.