Bas Dost neemt geen deel aan trainingskamp van NEC in Spanje

Bas Dost, de spits van NEC Nijmegen, zal niet meedoen aan het trainingskamp van de club in Spanje. De voetballer had al eerder aangegeven dat hij liever in Nederland wilde blijven om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

De club had een trainingskamp gepland in Spanje, maar Bas Dost heeft besloten om hier niet aan deel te nemen. Volgens de club is dit besluit genomen om de spits voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Bas Dost heeft laten weten dat hij liever in Nederland blijft om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Hij wil zich volledig concentreren op het voetbal en daarom heeft hij besloten om niet mee te gaan naar Spanje.

De club respecteert het besluit van Bas Dost en begrijpt dat hij liever in Nederland blijft om zich voor te bereiden. De club zal zijn besluit respecteren en de spits alle ruimte geven om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Het is jammer dat Bas Dost niet mee kan gaan naar Spanje, maar de club begrijpt dat hij liever in Nederland blijft om zich voor te bereiden. Hopelijk kan de spits zich volledig concentreren op het voetbal en komt hij goed voorbereid het nieuwe seizoen in.