Bas Dost lijdt aan blackout tijdens AZ-NEC: wedstrijd gestaakt, spits hersteld

Bas Dost lijdt aan blackout tijdens AZ-NEC: wedstrijd gestaakt, spits hersteld

De wedstrijd tussen AZ en NEC is in de tweede helft gestaakt na een blackout van spits Bas Dost. De spits viel op het veld in en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig is hij hersteld en is hij weer thuis.

De wedstrijd begon goed voor AZ, maar in de tweede helft kreeg Bas Dost een blackout. Hij viel op het veld in en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. De wedstrijd werd direct gestaakt en de spelers van beide teams waren erg bezorgd om de toestand van de spits.

Gelukkig is Bas Dost hersteld en is hij weer thuis. De medische staf van AZ heeft gezegd dat er geen ernstige gezondheidsproblemen zijn geconstateerd. De club heeft ook laten weten dat Bas Dost alle steun en liefde krijgt die hij nodig heeft om te herstellen.

De wedstrijd tussen AZ en NEC is uitgesteld tot een later tijdstip. Er is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt, maar de clubs zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum bepalen.

Het is altijd verontrustend als een speler zo’n blackout krijgt, maar gelukkig is Bas Dost hersteld en is hij weer thuis. We hopen dat hij snel weer op het veld staat om zijn team te helpen bij de wedstrijd tegen NEC.