Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman verblijven in het Glazen Huis van 3FM

Deze week verblijven Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman in het Glazen Huis van 3FM. Het Glazen Huis is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door 3FM om geld in te zamelen voor een goed doel. Deze week staat het Glazen Huis in het teken van Serious Request.

Serious Request is een initiatief van 3FM waarmee geld wordt ingezameld voor mensen die lijden aan honger. Door middel van het Glazen Huis wordt er geprobeerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zijn de drie dj’s die deze week in het Glazen Huis verblijven. Ze zullen de komende week elke dag live radio maken en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Daarnaast zullen ze ook verschillende activiteiten organiseren, zoals optredens van artiesten en andere evenementen.

Het Glazen Huis is een uniek evenement dat al jarenlang wordt georganiseerd door 3FM. Het is een geweldige manier om geld in te zamelen voor een goed doel en om mensen bewust te maken van de problemen waar mensen wereldwijd mee te maken hebben.

Dit jaar is het Glazen Huis gevuld met Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman. Zij zullen hun best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. We hopen dat ze succesvol zullen zijn en dat er veel geld wordt ingezameld voor dit goede doel.