Barcelona verovert moeizaam punt na snelle achterstand en record van Yamal

Barcelona verovert moeizaam punt na snelle achterstand en record van Yamal

Messi

Barcelona heeft zondag een moeizaam punt veroverd tegen Real Valladolid. Na een snelle achterstand van 0-1, wist Barcelona de wedstrijd uiteindelijk in evenwicht te houden met een doelpunt van Lionel Messi. Met dit doelpunt verbrak Messi ook zijn eigen record voor het meeste aantal doelpunten in La Liga.

De wedstrijd begon met een snelle achterstand voor Barcelona. Na een fout van Clement Lenglet, kon Sergi Guardiola de bal in het doel schieten. Barcelona was verrast door deze snelle achterstand en het duurde even voordat ze hun spel weer op gang kregen.

Gelukkig voor Barcelona kwam er al snel redding in de vorm van Lionel Messi. De Argentijnse sterspeler scoorde het gelijkmaker doelpunt na een goede pass van Frenkie de Jong. Met dit doelpunt verbrak Messi ook zijn eigen record voor het meeste aantal doelpunten in La Liga.

Na de rust bleef Barcelona druk zetten op zoek naar de winnende goal, maar Real Valladolid bleef sterk verdedigen. Uiteindelijk bleef het bij een 1-1 gelijkspel.

Hoewel Barcelona niet de winnende goal kon maken, was het toch een belangrijk punt voor de club. Met dit resultaat blijft Barcelona bovenaan staan in La Liga en hebben ze een goede kans om de titel te winnen. Ook is het record van Lionel Messi een mooie prestatie waar Barcelona trots op kan zijn.