Balotelli weigert blaastest na auto-ongeluk: 'Ik was zeker niet dronken'

Balotelli weigert blaastest na auto-ongeluk: ‘Ik was zeker niet dronken’

Na een auto-ongeluk in Brescia, Italiƫ, heeft voetballer Mario Balotelli geweigerd om een blaastest te doen. De voetballer verklaarde dat hij zeker niet dronken was.

Het ongeluk gebeurde op een vrijdagavond, toen Balotelli in zijn auto reed. Hij verloor de controle over het voertuig en botste tegen een muur. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie kwam ter plaatse om de situatie te onderzoeken. Ze vroegen Balotelli om een blaastest te doen, maar hij weigerde. Hij verklaarde dat hij niet dronken was en dat hij de test niet nodig had.

De politie heeft Balotelli’s verklaring opgetekend en de zaak is nu in handen van de officier van justitie. De officier zal beslissen of er verdere stappen ondernomen moeten worden.

Balotelli heeft na het ongeluk op sociale media verklaard dat hij niet dronken was en dat hij de blaastest niet hoefde te doen. Hij zei ook dat hij erg blij was dat er niemand gewond was geraakt.

Hoewel Balotelli weigert om een blaastest te doen, is het belangrijk om te benadrukken dat alcohol achter het stuur gevaarlijk is. Als mensen alcohol gebruiken, moeten ze altijd een andere manier vinden om thuis te komen.