Badr Hari verslagen door technische knock-out van Jürjendal bij terugkeer in boksring

Badr Hari, de beroemde Nederlandse kickbokser, heeft zijn terugkeer in de boksring op een teleurstellende manier beleefd. Na een afwezigheid van meer dan twee jaar stond hij tegenover de Estse bokser Jürjendal. Helaas voor Hari eindigde de wedstrijd al na twee rondes. Jürjendal won de wedstrijd door technische knock-out.

Het was een grote verrassing dat Hari na zo’n lange tijd weer in de ring stond. Hij had al een aantal jaren geleden aangekondigd dat hij zou terugkeren, maar het duurde langer dan verwacht. Hari had veel trainingen gedaan om zich voor te bereiden op de wedstrijd, maar het was niet genoeg.

In de eerste ronde begon Hari sterk, maar Jürjendal wist hem te verslaan met een combinatie van stoten en trappen. In de tweede ronde ging het nog slechter voor Hari. Jürjendal sloeg hem met krachtige stoten en trappen en Hari kon niet meer opstaan. De scheidsrechter besloot dat de wedstrijd voorbij was en Jürjendal werd uitgeroepen tot winnaar.

Het was een teleurstellende terugkeer voor Badr Hari, maar hij heeft laten zien dat hij nog steeds een geduchte tegenstander is. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds veel potentie heeft en dat hij klaar is om terug te keren naar de boksring. We hopen dat hij snel weer in actie komt en dat hij dan beter voorbereid is.