Badr Hari trekt zich vlak voor GLORY-gevecht terug in bizarre wending

Badr Hari, de Nederlandse kickbokser, heeft zich vlak voor zijn geplande GLORY-gevecht tegen Rico Verhoeven teruggetrokken. Dit komt als een grote verrassing voor veel fans, aangezien het gevecht al maandenlang werd aangekondigd.

Hari had een contract getekend om tegen Verhoeven te vechten tijdens GLORY Collision 2 op 21 december 2019 in Arnhem. Maar op 19 december, slechts twee dagen voor de geplande wedstrijd, kondigde Hari plotseling aan dat hij zich terugtrok uit het gevecht.

Hari gaf geen duidelijke reden voor zijn besluit, maar hij verwees naar een persoonlijke situatie die hij niet verder wilde toelichten. Hij verontschuldigde zich ook bij zijn fans en beloofde dat hij terug zou komen om te vechten.

Hoewel het nog onduidelijk is waarom Hari zich heeft teruggetrokken, is het duidelijk dat deze bizarre wending veel fans teleurgesteld heeft. De verwachtingen voor dit gevecht waren hoog, aangezien Hari en Verhoeven twee van de meest populaire kickboksers in Nederland zijn.

Het is jammer dat Hari zich terugtrok uit het gevecht, maar we hopen dat hij snel terugkeert om te vechten. We blijven hopen dat we hem nog steeds in actie kunnen zien in de toekomst.