Azarkan van Utrecht naar ziekenhuis na flinke tik: 'Hij is bij kennis'

Azarkan van Utrecht naar ziekenhuis na flinke tik: ‘Hij is bij kennis’

Een jongen uit Utrecht is vandaag met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een flinke tik had gekregen. Volgens de politie is de jongen bij kennis en is er geen reden tot bezorgdheid.

De jongen, die niet bij naam is genoemd, werd vandaag rond 13.00 uur gevonden op de stoep van een woning in Utrecht. Hij had een flinke tik gekregen en was buiten bewustzijn. De politie werd gealarmeerd en de ambulance werd opgeroepen om de jongen naar het ziekenhuis te brengen.

Volgens de politie is er geen reden tot bezorgdheid. De jongen is bij kennis en er zijn geen aanwijzingen dat hij ernstig letsel heeft opgelopen. De politie is momenteel bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de tik.

De ouders van de jongen zijn inmiddels op de hoogte gesteld van het incident en zijn naar het ziekenhuis gegaan om bij hun zoon te zijn. Ze hebben verklaard dat ze niet weten wat er is gebeurd en dat ze hopen dat hun zoon snel weer thuis zal zijn.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en waarom de jongen zo’n flinke tik heeft gekregen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het incident en zal meer informatie vrijgeven als het onderzoek verder is gevorderd.