AZ Wint van Fortuna Dankzij Bijzondere Treffer van Pavlidis en Blijft PSV In Zicht

AZ Wint van Fortuna Dankzij Bijzondere Treffer van Pavlidis en Blijft PSV In Zicht

AZ heeft afgelopen zondag een belangrijke overwinning behaald tegen Fortuna Sittard. De ploeg uit Alkmaar won met 2-1 dankzij twee bijzondere doelpunten van Oussama Idrissi en Pantelis Hatzidiakos.

Het was een spannende wedstrijd, waarin AZ het initiatief nam. Na een kwartier spelen kreeg Oussama Idrissi de bal en schoot hij de bal met een prachtige boogbal in de bovenhoek. Fortuna Sittard kwam vervolgens sterk terug in de wedstrijd en scoorde de gelijkmaker.

In de tweede helft was het Pantelis Hatzidiakos die de beslissende treffer maakte. De Griekse verdediger schoot de bal met een prachtige knal in de bovenhoek. Hierdoor kon AZ de overwinning binnenhalen en bleef PSV in zicht.

Met deze overwinning blijft AZ in de race om de tweede plek in de Eredivisie. De ploeg uit Alkmaar staat nu op plek drie, maar is nog steeds dicht bij PSV. Als AZ de komende weken goed presteert, kan het nog steeds tweede worden in de competitie.

Het was een belangrijke overwinning voor AZ, die dankzij twee bijzondere doelpunten van Oussama Idrissi en Pantelis Hatzidiakos de drie punten binnenhaalde. Hierdoor blijft PSV in zicht en is AZ nog steeds in de race om de tweede plek in de Eredivisie.