AZ verliest verdediger Hatzidiakos: leegloop bij Alkmaarse club lijkt te verderzetten

AZ heeft een belangrijke verdediger verloren. Giorgos Hatzidiakos heeft een transfer naar het Duitse Greuther Fürth aangekondigd. De leegloop bij de Alkmaarse club lijkt hiermee verder te zetten.

Hatzidiakos was een belangrijke speler voor AZ. Hij speelde al sinds 2016 voor de club en was een van de meest ervaren spelers in de selectie. De Griekse verdediger speelde in totaal 119 wedstrijden voor AZ, waarin hij twee doelpunten maakte.

De leegloop bij AZ lijkt door te zetten. Naast Hatzidiakos hebben ook spelers als Wout Weghorst, Guus Til en Alireza Jahanbakhsh de club verlaten. Ook staan er nog meer vertrekkers op de lijst, waaronder Teun Koopmeiners en Calvin Stengs.

Het is nog onduidelijk hoe AZ deze leegloop gaat opvangen. De club heeft al wel enkele nieuwe spelers aangetrokken, maar of dit voldoende is om de leegloop op te vangen, is nog maar de vraag.

Het is duidelijk dat AZ een moeilijke tijd tegemoet gaat. De club moet zich aanpassen aan de veranderingen en zien dat ze hun selectie kunnen versterken. Alleen zo kan AZ weer succesvol worden in de Eredivisie.