AZ verliest na 0-3-voorsprong bij rust tijdens horroravond in Bosnië

Op een avond die AZ-fans liever snel zouden vergeten, heeft de club een onverwacht verlies geleden in Bosnië. Na een 0-3 voorsprong bij rust, liet AZ de wedstrijd uit handen glippen en verloor met 4-3.

Het begon allemaal goed voor AZ. Na een goede eerste helft, waarin het team de tegenstander domineerde, stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord. De spelers van AZ leken op weg naar een makkelijke overwinning.

Maar na de rust ging het mis. De tegenstander kwam sterk terug in de wedstrijd en wist binnen twintig minuten de achterstand om te buigen in een 4-3 voorsprong. AZ probeerde nog wel om de wedstrijd te kantelen, maar kon de achterstand niet meer goedmaken.

Het verlies was een grote teleurstelling voor AZ en hun fans. Na een goede eerste helft hadden ze gehoopt op een overwinning, maar het team liet de wedstrijd uit handen glippen.

AZ zal deze horroravond snel willen vergeten en zich richten op de volgende wedstrijd. Hopelijk kan het team dan laten zien dat het beter kan en de fans weer iets te vieren hebben.