AZ schuift FC Twente naar beneden met prachtgoal Van Bommel

AZ heeft afgelopen zaterdag een overwinning geboekt tegen FC Twente. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor AZ. De winnende goal werd gescoord door Mark van Bommel, die de bal prachtig in de bovenhoek schoot.

De wedstrijd begon sterk voor AZ, die al na twee minuten op voorsprong kwam. FC Twente wist de achterstand echter snel te verkleinen, waardoor de ruststand 1-1 was. Na de rust was het AZ dat de bovenhand kreeg en de wedstrijd in hun voordeel besliste.

Mark van Bommel was de grote man achter de overwinning. Met een prachtige goal schoot hij de bal in de bovenhoek, waardoor AZ op voorsprong kwam. Ook was hij verantwoordelijk voor het derde doelpunt, waarmee hij AZ naar een 3-1 overwinning schoot.

Met deze overwinning heeft AZ FC Twente naar beneden geschoven op de ranglijst. AZ staat nu op de tweede plaats, terwijl FC Twente is gezakt naar de vierde plaats.

Het was een mooie overwinning voor AZ, die dankzij Mark van Bommel is behaald. Met zijn prachtige goal heeft hij AZ naar een belangrijke overwinning geschoten en FC Twente naar beneden geschoven op de ranglijst.