AZ ontspringt uit modder van HHC: 'Een van de slechtste wedstrijden die ik ooit heb gezien'

AZ ontspringt uit modder van HHC: ‘Een van de slechtste wedstrijden die ik ooit heb gezien’

AZ heeft zichzelf uit de modder van HHC gewerkt en een verdiende overwinning behaald. De Alkmaarders waren in de eerste helft de betere ploeg, maar konden geen doelpunt maken. Na rust kwam AZ beter in de wedstrijd en kon uiteindelijk met 1-0 winnen.

Na afloop van de wedstrijd was AZ-trainer Arne Slot niet tevreden met de prestaties van zijn ploeg. “Het was een van de slechtste wedstrijden die ik ooit heb gezien”, zei hij. “We hadden veel meer kunnen doen, maar we hebben onszelf niet beloond voor onze inspanningen.”

Slot benadrukte dat AZ geluk heeft gehad met de overwinning. “We hebben veel kansen gemist en HHC had ook kansen om te scoren. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen, maar het was niet onze beste wedstrijd.”

De overwinning was belangrijk voor AZ, omdat het de ploeg in staat stelde om bovenaan de Eredivisie te blijven staan. De Alkmaarders hebben nu twee punten voorsprong op Ajax en vier punten op PSV.

Het was een moeizame overwinning voor AZ, maar het team heeft laten zien dat het er alles aan doet om bovenaan te blijven staan. Als AZ zo doorgaat, zal het een goede kans maken om de titel te winnen.