AZ neemt wraak op Zrinjski en hoopt nu dat Aston Villa Legia verslaat

AZ neemt wraak op Zrinjski en hoopt nu dat Aston Villa Legia verslaat

AZ heeft een grote wraak genomen op Zrinjski Mostar in de Europa League. Na een 2-1 nederlaag in de heenwedstrijd, wonnen de Alkmaarders de terugwedstrijd met 5-1. De verpletterende overwinning betekent dat AZ zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League.

De ploeg uit Alkmaar heeft nu als doel om Aston Villa te verslaan in de volgende ronde. De Engelse club heeft een goede prestatie geleverd in de vorige ronde door Legia Warschau met 3-1 te verslaan.

AZ-coach Arne Slot is er van overtuigd dat zijn ploeg in staat is om Aston Villa te verslaan. Hij zei: “We hebben een goede prestatie geleverd tegen Zrinjski en ik ben ervan overtuigd dat we in staat zijn om ook tegen Aston Villa te winnen. We moeten gefocust blijven en ons best doen om deze prestatie te herhalen.”

De wedstrijd tussen AZ en Aston Villa zal plaatsvinden op 16 december. Het is belangrijk voor AZ om deze wedstrijd te winnen, omdat ze dan door kunnen gaan naar de volgende ronde van de Europa League. Als ze dit doen, zullen ze een stap dichterbij hun droom komen om de finale van de Europa League te bereiken.

Het is duidelijk dat AZ vol vertrouwen is voor de wedstrijd tegen Aston Villa. Ze hebben al bewezen dat ze in staat zijn om grote teams te verslaan, dus er is geen reden waarom ze niet in staat zouden zijn om ook Aston Villa te verslaan. Nu is het aan AZ om hun prestaties van de vorige wedstrijd te herhalen en hun doel te bereiken.