AZ neemt koppositie in met effectieve Pavlidis tegen Vitesse

AZ heeft zich in de Eredivisie koppositie veroverd met een effectieve overwinning op Vitesse. De Alkmaarders wonnen met 2-1 in Arnhem, waardoor ze nu de leiding nemen in de competitie.

De wedstrijd begon met een goede aanval van AZ, maar het duurde even voordat ze hun eerste doelpunt scoorden. Na een kwartier spelen was het Oussama Idrissi die de score opende. Hij schoot de bal hard en laag in de rechterhoek van het doel, waardoor de doelman van Vitesse kansloos was.

Vitesse kwam even later terug in de wedstrijd. Na een mooie aanval wist Bryan Linssen de bal in het net te schieten. Hierdoor stond het 1-1 aan de rust.

Na de rust ging AZ er weer vol voor. Na een goede actie van Teun Koopmeiners kon Myron Boadu de bal in het net schieten. Hierdoor stond het 2-1 en bleef het zo tot het einde van de wedstrijd.

Met deze overwinning neemt AZ de leiding in de Eredivisie. Dit is te danken aan een goede prestatie van Pavlidis, die een belangrijke rol speelde in deze overwinning. Met zijn goede verdediging en aanvallende kwaliteiten was hij een belangrijke factor in deze overwinning.

Met deze overwinning heeft AZ zichzelf in een goede positie gebracht om de titel te pakken. Als ze zo doorgaan, zullen ze een grote kans maken om de Eredivisie te winnen.