AZ lijdt zware nederlaag tegen Aston Villa in eigen stadion

AZ lijdt zware nederlaag tegen Aston Villa in eigen stadion

AZ heeft zaterdagavond een zware nederlaag geleden tegen Aston Villa in eigen stadion. De ploeg uit Alkmaar verloor met 4-0 van de Engelse club.

AZ begon de wedstrijd met veel energie, maar kon de druk van Aston Villa niet aan. Na een kwartier spelen hadden de Engelsen al een voorsprong van 2-0. In de tweede helft kon AZ niet meer terugkomen en kreeg de ploeg nog twee doelpunten tegen.

De verliezer van de wedstrijd was AZ-spits Myron Boadu. Boadu had de kans om de score te openen, maar miste deze kans. Ook had hij een aantal andere kansen, maar hij kon deze niet benutten.

AZ-coach Arne Slot was teleurgesteld na de wedstrijd. Hij zei dat zijn ploeg niet goed genoeg was om te winnen. “We hebben geprobeerd om terug te komen in de wedstrijd, maar we hebben het niet gered”, zei Slot.

De nederlaag tegen Aston Villa was een teleurstelling voor AZ, maar de ploeg heeft nog steeds een goede kans om Europees voetbal te spelen. Als AZ de komende weken goed speelt, is er nog steeds een kans dat ze Europees voetbal bereiken.