AZ lijdt pijnlijke nederlaag tegen Excelsior in Rotterdam door late gelijkmaker

AZ heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden tegen Excelsior in Rotterdam. Na een spannende wedstrijd leek het erop dat AZ met een punt uit de wedstrijd zou komen, maar in de laatste minuut scoorde Excelsior de gelijkmaker.

AZ begon sterk aan de wedstrijd en had al snel de leiding in handen. Excelsior kwam er echter steeds beter in en na een kwartier spelen stond het 1-1. In de tweede helft ging het spel gelijk op, maar AZ leek de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken.

In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Excelsior echter de gelijkmaker. De spelers van AZ waren geschokt en konden niet begrijpen hoe ze zo laat nog een doelpunt hadden toegestaan.

De nederlaag was voor AZ een harde klap, maar ze moeten nu doorzetten en hun focus op de volgende wedstrijd richten. Als ze hun koppies erbij houden, kunnen ze nog steeds een goed seizoen neerzetten.