AZ komt niet verder dan gelijkspel tegen Utrecht en blijft achter Feyenoord op de tweede plek

AZ komt niet verder dan gelijkspel tegen Utrecht en blijft achter Feyenoord op de tweede plek

AZ heeft afgelopen zondag een gelijkspel gespeeld tegen FC Utrecht. De wedstrijd eindigde in 2-2. AZ had de kans om de tweede plek in de Eredivisie te veroveren, maar door het gelijkspel blijft Feyenoord op de tweede plek staan.

De wedstrijd begon goed voor AZ. Na een kwartier spelen scoorde Oussama Idrissi de openingstreffer. Utrecht kwam echter terug in de wedstrijd en scoorde twee keer. AZ kreeg nog een paar kansen om de wedstrijd te winnen, maar het lukte niet om de bal in het doel te krijgen.

AZ had de kans om Feyenoord te verslaan en zo de tweede plek in de Eredivisie te veroveren, maar door het gelijkspel blijft Feyenoord op de tweede plek staan. AZ staat nu op de derde plek met één punt achterstand op Feyenoord.

Hoewel AZ teleurgesteld is over het resultaat, is het nog steeds in staat om de tweede plek te veroveren. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en AZ heeft nog steeds een goede kans om de tweede plek te veroveren.

AZ moet nu alle kracht bundelen om de tweede plek te veroveren. Als ze dat lukt, zal het een geweldig seizoen zijn voor AZ.